VYÖHYKETERAPIA HÄMEENLINNA

Vyöhyketerapia on toinen hoitomuotoni. Ersdalilaisen vyöhyketerapiatutkinnon suoritin vuonna 2020. Opiskeluni aikana koronapandemia yllätti ja eristyksen aikana oli hyvä keskittyä opiskeluun.

Jo lapsuudessa haaveilin, että minusta tulee ”isona” vyöhyketerapeutti. Esikuvanani oli 1980-luvulla pienellä kylällämme vyöhyketerapiaa tehnyt hoitaja. Ihailin hänen työssään saavuttamia hyviä tuloksia.

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka sopii kaiken ikäisille. Hoidossa jalkojen heijastepisteitä käsittelemällä aktivoidaan ja tasapainotetaan kehon toimintoja. Kun keho toimii hyvin, vaivat väistyvät. Tarjoan vyöhyketerapiaa Hämeenlinnan toimipisteessä. Asiakkaani tulevat pääosin Hämeestä, Uudeltamaalta ja Pirkanmaalta.

YHTEYDENOTTO >>

asiakkaiden kommentteja:

”Hoidon jälkeen on ihana olo❤. Keho ja mieli tasapainottavat. Anne on lämmin ja asiantunteva. Hän etsii sinnikkäästi ratkaisuja asiakkaan hyvinvoinnin tueksi.”

”Annen hieronta toimii hyvänä hoitona opiskelusta syntyneeseen pää-ja hartiakipuun.” mies 24v.

”Kehoni harmonisoituu hoidossa. Tuntuu kuin jokin aktivoituu ja jokin rauhoittuu. Jalat kuntoutuivat hoidossa. Ennen hoitojakson alkua kävelin tällä jalalla max. 2km. Nyt olen kävellyt jopa 10km painava reppu selässä.”

”Olen saanut hermoratahieronnasta merkittävän avun mm. rintasyöpähoitojen aiheuttamiin jalkojen ja käsien kiputiloihin.”

”Kolmoishermosärkyni helpotti muutaman hoidon jälkeen. Se oli taivaallista.”

”Sormien puutuminen helpotti. Mielikään ei ole ollut niin kireänä.” nainen 48v.